HOROR U VUKOVARU: Srpske mladiće tukli i šutirali u automobilu!

Autor:

Svet

28.08.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica mladih Srba napadnuta su u četvrtak oko 23 časa u Vukovaru, a na video-snimku napada koji je objavio hrvatski portal Novosti vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi veća grupa mladića. Dok osobe ulaze u automobil, mladići iz te grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra. Mada vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sedištu, sve dok oni ne uspeju da se udalje u vozilu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Predsednik SDSS Milorad Pupovac u petak je na konferenciji za medije rekao da je incident poslednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

- To je bio treći napad za tri dana u Vukovaru - upozorio je Pupovac.

Pupovac: Za tri dana dogodila su se tri napada u Vukovaru

Prvi napad dogodio se u ponedeljak posle podne, kada je nekoliko muškaraca presrelo 21-godišnjeg Srbina iz Vukovara, ali je on uspeo da izbegne da bude prebijen. Drugi napad dogodio se sledeće večeri, kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarale ih u glavu i telo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz vukovarske policije potvrdili su da se u četvrtak dogodio incident, ali nisu naveli ni motiv ni nacionalnost učesnika. Kasnije su naveli da su privedena dvojica napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading