Bizarna odbrana roditelja koji su zlostavljali svoju ćerku zbog veze sa Srbinom: Kažu da je dete imalo vaške

Autor: Novosti, Republika

Svet

26.08.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji, muslimani iz Bosne, koji su unakazili sopstvenu ćerku jer je htela da se uda za Srbina pravoslavca, pokušali su pred sudom da se izvuku na groteskan način:

Foto: Ilustracija

Istražnim organima su poručili da su ćerki isekli kosu jer je imala vaške.

Roditelji maloletnice su ovo brutalno šišanje objasnili činjenicom da je maloletnica imala vaši - rekao je Etjen Manto, državni tužilac iz Bezansona (Francuska).

- Ali, stric i strina i strina priznaju da je to bila kazna zbog bega. I Maloletnica je potvrdila da je pretrpljeno nasilje u vezi s tim što njena porodica ne prihvata njenu emotivnu vezu sa mladićem srpskog porekla i hrišćanske vere - dodaje on.

Državni tužilac je izjavio da će ocu, majci, stricu i strini biti suđeno zbog nasilja nad maloletnicom, i da su je tukli i sekli joj kosu, po njenom povratku, posle četvorodnevnog bega sa mladićem srpskog porekla, starim 20 godina, koji živi u istoj zgradi.

 

 

 

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je izjavio pre nekoliko dana da će ta porodica biti odvedena do granice i nema šta da traži na tlu Francuske.

"Čim se završi sudska procedura, biće odvedeni do granice jer nemaju šta da traže na nacionalnom tlu", napisao je Darmanen na Tviteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading