DOŠLO MU IZ DUP*TA U GLAVU! Milanović svestan zločina, recitovao "Ostajte ovdje"!

Autor: Republika

Svet

25.08.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović održao je govor na komemoraciji srpskim žrtvama u mestu Grubori kod Knina, navodeći da je za taj zločin čuo prvi put kad je pročitao tekst u Njujork tajmsu.

Zoran Milanović

Podsetimo, masakr u Gruborima se dogodio dvadesetak dana nakon završetka zločinačke akcije "Oluja". U selu 20 kilometara udaljenom od Knina ubijeno je šest srpskih civila, od kojih je samo dvoje bilo mlađe od 60 godina. Za zločin niko nije odgovarao.

- Lako je sad 25 godina nakon zločina govoriti da niko nije odgovarao. Zna se otprilike i skoro tačno koja jedinica je bila ovde tog dana. Šteta zbog zločina u Gruborima napravljena je i Hrvatskoj kao državi. U ime koje proklete pravde deluju ljudi koji su mogli ubiti nevine civile. Nakon ovoga više ništa nije isto - rekao je Milanović i dodao da je saznanje o zločinu u njemu izazvalo moralni užas.

Nakon govora izrecitovao je pesmu Alekse Šantića "Ostajte ovdje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading