(VIDEO) Šokantno svedočenje raskrinkava crnogorskog diktatora! EVO DOKAZA DA JE MILO DO GUŠE UPLETEN U ŠVERC KOKAINA!

Autor: Mediji, Republika

Svet

20.08.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Armin Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, bosanskohercegovačkog političara i novinara, poznatog kao utemeljiteljivača lista "Dnevni Avaz", izneo je šokantno svedočenje o povezanosti Mila Đukanovića sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i Naserom Keljmendijem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Tanjug
Armin Cibra i Milo Đukanović

- Đukanović je dolazio u kuću Radončića u Sarajevo. Radončić je organizovao i provod za Mila u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je i dolazio kod Mila u Crnu Goru. Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod Mila. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Mila Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak s Milom i Radončićem održan je kod Kotora u hotelu "Splendid" - kazao je on i pojasnio:

 

 

 

- Iz Crne Gore smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Milo Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo Kejmendiljevim autom. Niko nas nije zaustavio. Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj. To je novac od trgovine drogom - istakao je Cibra.

Šta je još o mutnim poslovima Mila Đukanovića, Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija, izjavio Armin Cibra, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading