Pokušao da razdvoji zavađene pa nastradao: Porodična tragedija u centru Sarajeva

Autor: Tanjug, republika.rs

Svet

13.08.2020

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sarajevu se sinoć, pola sata pre ponoći, desilo ubistvo i ranjavanje, zbog čega su uhapšene tri osobe, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

RepublikaFoto: youtube.com/Klix.ba


Predstavnik policije Kantona Sarajevo izjavio je za portal klix.ba a je policija dobila dojavu da je u sarajevskom naselju Ahatovići došlo do tuče između više osoba.

Policija je po dolasku na mesto događaja konstatovala da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je jedna osoba lakše povređena, takođe nožem.


Kako portal saznaje, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči.

Prema nezvaničnim informacijama, u naselju je došlo do porodične svađe, nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

 


Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do guranja, a ubijeni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da razdvoji osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading