MILOV REŽIM POTPUNO IZGUBIO KOMPAS! Razapinju malog Miloša zbog pisma Svetom Savi!

Autor:

Svet

30.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milov režim i njegovi mediji ne štede decu! Tako je mali Miloš Bogdanović iz Herceg Novog stavljan na stub srama jer je na litiji u Tivtu pročitao svoje pismo Svetom Savi.

RepublikaFoto: Tanjug
Milo Đukanović

- Želeo bih da se i u školama u Crnoj Gori osećam onako slobodno i ponosno kao kada dođem u bratsku Srbiju i tvoj Hram na Vračaru, Sveti oče Savo, gde bez straha i strepnje mogu da budem tvoje verno srpče - napisao je, između ostalog, Miloš.

Otrovne komentare započela je Antena M., aludirajući da je dečak čitao "Amfilohijevu političku platformu", a zatim su tu priču preuzeli ostali prorežimski mediji, a sve brinući se, navodno, zbog zloupotrebe i manipulacije decom.

Smena bez pečata

Sudija za prekršaje u Budvi Marko Đukanović kaznio je sa 1.000 evra Beograđanku M. V. (56) jer je, navodno, vređala policijskog službenika tokom nedavnih nereda.

Inače, juče su pripadnici privatnog obezbeđenja uručili nepečatirana rešenja o smeni gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića, a ulazak u zgradu opštine je zabranjen.

- Ovo nije Opština, ovo je policijska stanica - rekao je tim povodom Carević.

- Ja sam se šokirala. Prvo, dete nije iskorišćeno. Drugo, dete ne pripada nijednoj političkoj partiji i nije zloupotrebljeno od Srpske pravoslavne crkve. To zaista neme veze sa mozgom. On je učestvovao na konkursu i napisao priču koju nije pročitao prvi put nego peti. Na Jutjubu je skoro objavljena ista ta priča koja je sada odjednom postala navodni problem - ispričala je Miloševa majka Dobrana Bogdanović.

Više informacija iz rubrike Region pročitajte OVDE

Ona takođe napominje da njen Miloš pohađa školu veronauke Sveti Sava iz Herceg Novog i da peva u crkvenom horu, radi se o dečaku koji je otvorio Spomenik žrtvama Oluje na Fruškoj Gori, kada je recitovao 20 strofa, kao i da ide na folkor i fudbal. Bogdanovićeva kaže da je njen jedini "greh" što je dete odmalena okrenula veri.

Dobrana razočarano zaključuje da ako režimski mediji nemaju o kome da pišu, već o detetu od 10 godina, i ako u ovom društvu zaista nema nekih drugih tema za razgovor - onda je tu stvarno nepotrebno bilo šta dalje komentarisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading