(VIDEO) NOVI HAOS U BUDVI: Milova policija blokirala ulaz u opštinu, ne daju nikome da uđe u zgradu!

Autor: Republika

Svet

23.06.2020

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaz u opštinu Budva i jutros obezbeđuje policijska jedinica koja je došla iz Podgorice, dok se unutar opštine nalaze budvanski policajci. Oni ne dozvoljavaju pristup ni službenicima, ni razrešenom, ni novom rukovodstvu opštine.

Predsednik Opštine Budva Marko Carević došao je ispred opštine, ali mu nije dozvoljeno da uđe. Ubrzo posle njega stigao je i Krsto Radović, kojem je takođe zabranjen ulaz.

Komandir policije Slobodan Kovačević objašnjava da je procena da se niko ne pusta u opštinu. Carevic traži da mu pokažu nalog na osnovu koga se zabranjuje ulaz u opštinu.

 

 

- Vi predsedniku opštine branite da dođe na posao i nemate nijedan papir - rekao je Carević, navodeći da policija krši Ustav i zakone.

Objašnjava da je predsednik opštine i da, po Ustavu, ima pravo da dođe na svoje radno mesto.

Okupljenim građanima u Budvi, pridružili su se i poslanici DF Jovan Vučurović i Milun Zogović. Carević je pozvao okupljene građane da poštuju odluku policije i zahvalio im se na podršci.

Carević i predsednik SO Krsto Radović pozvali su sinoć građane okupljene ispred zgrade Opština Budva da se raziđu i da opet dođu ujutro u 7.45 časova, kada će, kako su poručili,oni biti na radnim mestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading