BOMBOM NA OPOZICIONARA: Napadnuta pekara severnomakedonskog funkcionera!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.06.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik makedonske opozicione VMRO-DPMNE Vlado Misajlovski objavio je da je tokom noći bačena eksplozivna naprava na pekaru njegove porodice u Skoplju, a niko nije povređen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Visoki funkcioner najveće opozicione partije u Severnoj Makedoniji je u postu na Fejsbuku to protumačio kao poruku pred početak predstojeće predizborne kampanje za parlamentatarne izbore, koja treba da ga prepadne i pokoleba, prenosi Radio Slobodna Evropa.

- Svojevrsna piromanska tradicija se produžava, nakon što je u toku izbora 2017. izbio požar u mojoj kući. Poruka koju mi šalju pred početak kampanje sama se ispisuje, ali odgovor je da me nećete pokoloebati ili uplašiti - napisao je Misajlovski.

Policija je saopštila da je je noćas u 03.40 časova prijavljeno da izlazi dim iz pekare čiji je vlasnik B. M. (62) i da se prethodno čula eksplozija.

U saopštenju se navodi da su po dolasku na mesto događaja policajci videli da su vrata potpuno izvađena iz ležišta i da je napravljena materijalna šteta, pa da zato postoji sumnja da je reč o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

Policija kaže da niko nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading