Lider Demokratskog fronta: Vlast koristi koronu za antisrpsku kampanju

Autor: Tanjug, Republika

Svet

20.06.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević ocenio je da Nacionalno koordinaciono telo i crnogorska vlast nastavljaju antisrpsku kampanju, jer sada za nove slučajeve koronavirusa optužuju Srbiju odnosno fudbalski derbi odigran u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/SRPSKA RTV
Milan Knežević

On je u razgovoru za TV Prva ocenio da je turistička sezona u Crnoj Gori već sada završena i dodao da zbog zabrane ulaska državljanima Srbije primorski gradovi izgledaju sablasno.

Dodao je da zabrana ulaska državljanima Srbije dokaz pojačane antisrpske kampanje od strane režima u Crnoj Gori.

Knežević je ocenio da Crnu Goru čeka veoma apokaliptično vreme posle završetka leta, jer neće biti ostvareni nikakvi prihodi.

On očekuje da će Srpska pravoslavna crkva sa litijama, prema najavama, nastaviti u nedelju.

Dodao je da je direktor policije Crne Gore rekao da se neće tolerisati okupljanja preko 200 građana, a da je mitropolit Amfilohije najavio da će on prijaviti svaku litiju kako bi ako dođe do hapšenja - njega hapsili.

Knežević očekuje da će vlasti u Crnoj Gori uskoro raspisati izbore i žele da istovremeno budu održani i republički i lokalni.

Dodao je da je zato i došlo do preuzimanja vlasti u Budvi, jer su Demokratskoj partiji socijalista posebno važni taj grad, Tivat i Kotor.

On se založio za jedinstveni izlazak parlamentarne i vanparlamentarne opozicije na izbore, ili za jedinstvenu odluku o bojkotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading