Prve fotografije gradonačelnik Budve na slobodi! Carević u jezivom stanju poručio: Zaustavimo otimanje vojne hunte!

Autor:

Svet

17.06.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu. Carević je odvezen u bolnicu iz koje je izašao sa štakama i nogom u gipsu.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Gradonačelnik Budve

Carević je kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim njegovog sina koji je, kako je kazao, navodno napao službeno lice.

Carević je kazao da će sutra doći u Opštinu na svoje radno mesto i pozvao da ostanu ispred zgrade Opštine i da tako iskažu bunt, piše "Vijesti".

Carević je pozvao sve da u nedelju dođu na litije.

Ranije danas, Carevića, Radovića i sekretara za investicije u Opštini Budva Mladena Mikijelja, policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smestila ih u auto i odvezla.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Ispred stanice policije su bili neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske.

Potpredsednik Demokrata i odbornik Dragan Krapović je pozvao građane da ostanu istrajni i ostanu, te pozvao predstavnike svih partija da dođu u Budvu, jer se tamo, kako je rekao, brani demokratija.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Gradonačelnik Budve

- Dođite u Budvu, u Budvi se brani Crna Gora. Ostanite ovde i onemogućimo vojnoj hunti Mila Đukanovica da otme Budvu", dodao je on.

On je kazao da su opštinskim funkcionerima u risanskoj bolnici konstatovane povrede, ali da su oni generalno dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading