Mandić podneo ostavku na poslaničku funkciju, a ovo je razlog za takvu odluku!

Autor: Tanjug

Svet

15.06.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić podneo je danas ostavku na tu funkciju, a umesto njega će doći Radoš Zečević.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Andrija Mandić

Mandić je u saopštenju za medije izjavio da neće biti u mogućnosti da bude prisutan i da učestvuje u radu Skupštine Crne Gore kada se bude raspravljalo o izboru VDT-a, kao i o nekim važnim temama.

- Ne moram ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF, koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva i tužilaštva. Zato ću podneti ostavku na mesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namerom da omogućim da na moje mesto što pre dođe sledeći poslanik sa naše liste - predsednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu - kazao je Mandić.

On je naveo da je proteklom periodu saopštio sve što je za skupštinskom govornicom imao da kaže, a na teme koje su donosile sednice.

Mandić je u petak prebačen helikopterom iz Trebinja na VMA u Beogradu, gde je odmah i operisan zbog problema sa žučnom kesom.

Mandiću je u Trebinju pozlilo nakon što mu crnogorski graničari nisu dozvolili da uđe u zemlju sa sestrićem Danilom, jer su dolazili iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

15.06.2020 12:19

Pošteno od njega. Oporavljaće se nekoliko meseci.