PRITVOR ZA TODORIĆA!

Autor: Tanjug

Svet

18.10.2017

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu odbio je predlog tužiteljstva za pritvaranje svih 12 uhapšenih u slučaju Agrokor, te će oni biti pušteni na slobodu.

RepublikaFoto: youtube.com/Smokvin List
Teški dani za šefa Agrokora: Ivica Todorić

Samo protiv Ivice Todorića u odsutnosti je određen istražni zatvor zbog opasnosti od uticanja na svedoke i za njim će biti raspisana poternica ako se ubrzo ne pojavi u Hrvatskoj, prenose hrvatski mediji.

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu je, nakon ispitivanja osumnjicenika, podnelo sudiji Županijskog suda u Zagrebu predlog za odredivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka uticajem na svedoke, vještake, učesnike postupka, protiv svih petnaestero osumnjicenih.


U Državnom odvjetništvu u utorak, tužitelji su ispitivali osumnjicene u akciji Agrokor, sve redom visokorangirane menadžere i bliske saradnike Ivice Todorica.

Iskaz su dali - Damir Kuštrak, Piruška Canjuga, Mislav Galic, Ivan Crnjac, Tomislav Lucic, Ljerka Puljic, Hrvoje Balent, Alojzije Pandžic, Ivica Sertic i Marijan Alagušic. Posljednji su ispitani su Olivio Discordia i Sanja Hrstic iz revizorske kuce Baker Tilly Hrvatska. Nakon toga svi su vraceni u policijski pritvor na Oranice, prenosi N1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading