STRAVIČAN ZLOČIN U DUBROVNIKU: Sin ocu PUCAO u GLAVU, a majci u SRCE, svemu prethodila svađa!

Autor: index.hr, republika.rs

Svet

04.06.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas nešto pre ponoći policija je dobila dojavu te je veliki broj policajaca okupirao Gruž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske jutros su saopštili kako je došlo do pucnjave u porodičnoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u muškarca starog  68 godina i ženu staru 67 godina. Oni su zadobili teške telesne povrede te se trenutno nalaze na lečenju u dubrovačkoj bolnici.

Kako nezvanično saznaje Dubrovački dnevnik, reč je o muškoj osobi za koju se sumnja da je ranila svoje roditelje koji su u teškom stanju i bore se za život.

Počinitelj je uhapšen tokom noći

Tokom noći policija je okupirala veliki deo Gruža u potrazi za počiniteljem, a proveravali su i kafiće prilikom potrage. On je uhapšen i i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj istrazi.

Policija ga je pronašla u drugom objektu, u kojem se skrivao.

Dubrovački vesnik piše kako su ranjeni muškarac i žena vlasnici jedne turističke agencije.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Žena je u dubokoj komi, muškarac je oduzet

Lekar je otkrio kako je sin pucao majci u glavu, a ocu u srce.

'- Žena je s prostrelnom ranom glave, a muškarac ustreljen u vrat s povredom kirčmene moždine. Žena je u dubokoj komi i tu prognoza nije baš najbolja, nije često da se neko oporavi nakon takve povrede. Muškarac je pri svesti, ali mu je oduzet donji ekstremitet' - otkrio je za Novu TV neurohirurg Velimir Lupert iz Opšte bolnice Dubrovnik.

Dubrovčani u šoku

'- Ne znam tačno što se dogodilo, dogodilo se u mom komšiluku. Porazno. Čula sam dosta sirena, svih vrsta, nisam znala šta se dogodilo, ali jutros sam čula - ispričala je Dubrovčanka Marija.

- Dvadeset godina, koliko živim ovde, nikada nije bilo ubistavai sad u zadnjih godinu dana dva - rekao je stanovnik Dorijan.

- Pogotovo kad dete napada roditelje svoje. To je strašno, strašno za čuti, a za doživeti - ne daj Bože nikome, ni najgorem neprijatelju - kazao je Dubrovčanin Ivo.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Svemu prethodila svađa?

Slobodna Dalmacija piše kako je svemu prethodila svađa. Poznanici sina kažu kako njegovo ponašanje nije ničim iskakalo iz uobičajenih okvira, ni sami ne veruju šta je uradio  znajući ga kao tihog i posve običnog mladića.

Pretpostavlja se da je pucao iz očevog pištolja, za koji je znao gde se nalazi.

Policija nastavlja s kriminalističkom istragom. Muškarc se tereti za teško ubistvo u pokušaju, a što je dovelo do ovog stravičnog čina, još nije poznato. Neslužbene informacije kažu da muškarac nije bio kažnjavan niti je bilo prijava porodičnog nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading