Makljaža u Skupštini Republike Srpske: Posvađali se, a onda se zaleteli k'o dva ovna jedan prema drugom

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

01.06.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Skupštine Republike Srpske večeras je na kratko prekinuta pošto je došlo do sukoba između poslanika Nedeljka Ćorića iz vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Tomice Stojanovića iz opozicione Srpske demokratske stranke (SDS).

RepublikaFoto: youtube.com/AlJazeeraBalkans
Foto: Ilustracija

Incident se dogodio tokom rasprave o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta koju je usvojio Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, prenose banjalučke "Nezavisne novine".

Potpredsednik skupštine RS Milan Petković izrekao je opomenu Stojanoviću i Ćoriću zbog nedoličnog ponašanja,

Ćorić i Stojanović su posle žestoke rasprave ustali i krenuli jedan prema drugom, a veći incident sprečili su ostali narodni poslanici.

Nakon što se situacija smirila, obojica su se izvinili zbog ovog događaja, navode "Nezavisne".

Posle obraćanja poslanika SDS Nebojše Vukanovića, koji je pomenuo nabavku pokretne bolnice, od koje se na kraju odustalo, Chorić je na pitanje šta je bilo s nabavkom, rekao da to treba pitati Stojanovića, koji je na to burno reagovao, preneo je portal Kliks.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading