Milo, šta ti se u glavi zbilo?! Otvara diskoteke, dozvoljene svadbe i sahrane, ali niko iz Srbije ne može u Crnu Goru!

Autor: IN4S.net, Republika

Svet

31.05.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnu Goru je od sutra (1. juna) dozvoljen ulazak građanima iz 26 zemalja, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva KOVID-19 manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi iz koje stranac dolazi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Reč je o stanovnicima Slovenije, Islanda, Hrvatske, Slovačke, Švajcarske, Albanije, Austrije, Norveške, Monaka, Kosova, Njemačke, Grčke, Mađarske, Danske, Litvanije, Letonije, Azerbejdžana, Luksemburga, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Izraela, Severne Makedonij, Irske, Češke, Finske i Estonije.

Srbija, gle čuda, opet nije na spisku zemlja čiji građani mogu u CG!

Od sutra su na otvorenom i u zatvorenom prostoru, na javnim mestima, uključujući i svadbena veselja, sahrane, kao i na sportskim takmičenjima može da prisustvuje do 200 osoba, prenosi CdM.

Dozvoljen je i rad diskoteka, barova i noćnih klubova, barova kao i dečjih igraonica u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravlje kao i rad bioskopa, pozorišta i dečjih vrtića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading