Saslušan vođa "škaljaraca": Vukotić ponovo negirao krivicu

Autor: Tanjug

Svet

19.05.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotoranin Jovan Vukotić, koji se, prema evidenciji policije, smatra vođom tzv. "škaljarskog klana", saslušan je u crnogorskom Višem državnom tužilaštvu, gde je ponovo negirao krivicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Jovan Vukotić

Kotoranin se sumnjiči za pokušaj ubistva sugrađana Miloša Radonjića, Vojina Stupara i Tamare Zvicer.

Tokom davanja izjave o pucnjavi, oštećeni Miloš Radonjić je u policiji najpre kazao da ne zna ko je pucao na njega, da bi kasnije promenio iskaz i za taj događaj optužio Jovana Vukotića.


Kako tvrdi Vukotićeva odbrana, i Stupar je nakon kritičnog događaja izjavio da ne zna ko je pucao na njih, a nakon nekoliko meseci je kazao da je to uradio Vukotić, da bi nakon određenog vremena rekao da ipak nije.

- Pošto je Jovan Vukotić juče bio u tužilaštvu, očekujemo da će ovih dana predmet ''Zvicer'' biti okončan u našu korist, naravno i da će se to objaviti konačno. Za Stuparov predmet je ostalo samo da se završi veštačenje balističara, koji treba da da mišljenje da li i pod kojim uglom su meci ušli i gde su završi li u automobilu „citroen” kojim je, navodno, upravljao Stupar i da kaže da li je moguće da ostane živ suvozač ako se ispali šest ili sedam metaka, kako sad Radonjić to opisuje - kazao je za podgorički Dan advokat Ognjen Radić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading