Mandić: Režim je zabio trn u zdravu nogu i udario na svetinje! Očekujemo da iz Srbije dobijemo snažnu podršku

Autor: Republika

Svet

16.05.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić govorio je za TV Prva o najnovijim dešavanjima u Crnoj Gori i očekivanjima pred video-konferenciju sa predsednikom Srbije Aleksandrom VUčićem na kojoj će izneti sve ono što srpski narod u Crnoj Gori trpi poslednjih nekoliko dana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Andrija Mandić

- Od 26. decembra je uhapšen čitav poslanički klub i nakon izglasavanja sramotnog zakona. Od tada još traje borba između onih koji veruju u Boga i onih koji ne veruju - rekao je Andrija Mandić. 

- Trebalo je da odemo u Srbiju i da imamo sastanak sa predsednikom Srbije kako bismo ga upoznali sa svim dešavanjima. Mislimo da u trenucima kada trpimo velike pritiske da je noramlno da se konsultujemo sa predsednikom Srbije i da tražimo pomoć - dodao je Mandić. 

- Mi očekujemo solidarnost, bratsku podršku. Mi očekujemo da se predsednik Srbije ponaša kao odgovoran lider, kao što se nemačka kancelarka Angela Merkel ponaša prema Nemcima koji žive van te zemlje. Očekujemo da čujemo šta je Srbija spremna da uradi ovih dana kako bi pomogla svojim ljudima - rekao je Mandić. 

- Režim je zabio trn u zdravu nogu i udario u najveću instituciju sprskog naroda, ne znam zašto je to urađeno. Ražim ne odustaje od bitke da oebzbedi onu poziciju koja mu ni po čemu ne pripada. Ovo je jedna velika bitka, patrijarh Irinej je dobro rekao da je dana našim ljudima teže u Crnoj Gori nego što je nekada bilo u NDH - rekao je Mandić. 

- Većina građana Crne Gore je uz crkvu, većina građana podržava litije i podržava opoziciju. Samo nam trebaju izbori i građani Crne Gore će pokazati da više ne žele da podržavaju režim Mila Đukanovića - zaključio je Andrija Mandić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading