U Hamburgu uhapšen Baranin: Na brodu pronađeno pola tone kokaina koji putuje iz Južne Amerike!

Autor: Republika

Svet

02.05.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomorac iz Bara Mladen Radulović uhapšen je u subotu ujutro u nemačkoj luci Hamburg nakon što je policija na brodu "Budva" pronašla 500 kilograma kokaina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima medija, čim se brod  "Budva" vezao na  lučki gat luke Hamburg, nemačka policija je ušla na teretnjak gde su pronašli pola tone droge. Brod "Budva" je iz Brazila plovio do Maroka, a iz ove afričke države uplovio je u luku Hamburg.

Iz Uprave policije  su  danas potvrdili da je presečena još jedna međunarodna ruta krijumčarenja kokaina iz Južne Amerike ka Evropi. Navode da je pola tone kokaina zaplijenjeno na brodu "Budva", u nemačkoj luci.


Na osnovu informacija crnogorske policije i zajedničke akcije službi za sprovođenje zakona Velike Britanije, agencije DEA, nemačke i još nekoliko partnerskih službi  zaplenjeno je 500 kilograma kokaina na brodu "Budva" u luci u Nemačkoj.

Novosti saznaju da brod Budva ima 23 člana posade, svi su crnogorski državljani.  Za sada osim Radulovića niko od ostalih članova posade  nije uhapšen, ali nemačka policija im je  naložila   da ne napuštaju kabine broda.

Brod "Budva" je u vlasništvu pomorske kompanije "Barska plovidba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading