U poslednji čas sprečen novi krvavi obračun: Planirali ubistvo članova kriminalne grupe!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

26.03.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mladića starosti 28 i 24 godine uhapšena su danas zbog sumnje da su planirali ubistvo visokopozicioniranih članova suprotstavljene kriminalne grupe iz Bara, saopštila je crnogorska policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni su, planirajući ubistvo, navodno ukrali automobile u Ulcinju, a u stanu im je pronađena snajper puška i drugo oružje, dok im je u "štek stanu" pronađen snajper sa nišanom i prigušivačem - prenosi portal RTCG.

Mladići su u policijskim evidencijama registrovani kao lica bliska jednoj od organizovanih krminalnih grupa koja deluje na teritoriji Crne Gore.

- Kod lica M. P je tom prilikom pronađen telefon sa inostranom SIM karticom koja pruža usluge kriptovane zaštite. Ispitivanjem mobilnog telefona, došlo se do relevantnih saznanja, kao i dokaza da su osumnjičeni vršili pripremanje izvršenja krivičnih dela protiv života i tela - navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da su mladići, u cilju realizacije krivičnih dela uzeli pod zakup stambeni objekat koji se nalazi u Baru u mestu Ratac, koji im je bio takozvani "štek stan", a koji je policija pretresla 11. marta gde je našla oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading