Razbojništvo tokom policijskog časa: Lopovi pokušali pljačku benzinske pumpe!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

23.03.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrta PU je 22. marta u 18.15 obaveštena da su u ulici Nerkeza Smailagića, opština Novi Grad Sarajevo, dve nepoznate osobe pokušale izvršiti razbojništvo nad zapolenima na benzinskoj pumpi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Klix.ba
Foto: Ilustracija

- Tom prilikom maskirana NN osobe su uz pretnju pištoljem, pokušale izvršiti navedeno krivično delo, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu. Obavešten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo - stoji u saopštenju MUP KS.

Radeći na rasvetljavanju pomenutog krivičnog dela, istog dana u 18.40 časova u ulici Bulevar Meše Selimovića, opština Novi Grad Sarajevo, policijski službenici su pronašli i uhapsili: E. A., rođen u Sarajevu i A. F., rođen u Goraždu, nastanjeni u Sarajevu.

Reč je o mlađim osobama koje su uhapšene zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo iz člana 289., a u vezi sa članom 28. KZ F BiH (Razbojništvo u pokušaju).

- Navedene osobe su predata u prostorije Jedinice za obezbeđenje objekata i zadržavanje osoba uhapšenih MUP Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad istim - stoji u saopštenju MUP KS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading