MARIĆ O NAPADU NA BANSKE DVORE: Avioni su poletali iz Batajnice!

Autor: Republika

Svet

07.10.2017

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom 26. godišnjice vazdušnih napada Jugoslovenske narodne armije (JNA) na Banske dvore 7. oktobra 1991, na Fejsbuku se oglasio HDZ-ov ministar državne imovine Goran Marić.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Marić
Goran Marić

On je komentarisao ovu godišnjicu prozivajući našu zemlju.

- Kad prizovemo u svest slike tih događaja, pokaže se iznova snaga drame jednog naroda čiji se san o svojoj državi okrutno odgađao. Ali ne zaboravimo da je to bila ta presudna, izvorišna 1991. godina-božica neodgodiva rađanja Države. Iz snova o Domovini rodila se stvarna, slobodna i neovisna Hrvatska.

Ovih dana smo slušali od odgovorne osobe susedne Srbije, zemlje agresora na Hrvatsku, jednog njenog ministra, i to na verskom događaju, koji je izjavio da je u Hrvatskoj 90-ih bio građanski rat. Odgovor na ovu krivotvorinu i drskost je podsetnik na činjenicu da avioni koji su raketirali Hrvatsku nisu uzletali ni iz Slunja, ni iz Udbine ni iz Knina, nego s beogradske Batajnice. Čudna vrsta izjave od još čudovišnije osobe. 

Preživeli smo te dane i proživeli. Pokažimo da smo vredni i dostojni te drame rađanja. Kaže se da bi cveće u vrtu cvalo, mora se voleti. Učinimo i mi to prema vlastitoj domovini - napisao je u objavi, koju u celosti možete pročitati u priloženom postu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading