U sačekuši brutalno isprebijali muškarca: Uhapšeno devet osoba!

Autor: srpskainfo.com, Republika

Svet

07.03.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet osoba je uhapšeno danas u Vlasenici zbog sumnje da su pretukli R. K. iz tog grada, a koji je zadobio teške povrede, potvrđeno je za Srpskainfo u PU Zvornik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policijskoj stanici Vlasenica, noćas oko dva časa iza ponoći prijavljeno je da su u Vlasenici, nepoznate osobe fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio telesne povrede.

- Povređeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje - rekao je medijima portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode devet osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela. Uviđaj na licu mesta su izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

– U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – dodao je Bobar.

Prema nezvaničnim informacijama prvo je došlo do svađe između pretučenog i napadača u jednom ugostiteljskom objektu.

– Kada je oštećeni krenuo kući oni su ga stigli i pretukli. Po prijavi odmah je na teren izašla policija u veoma brzo identifikovala i pohapsila napadače – rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading