(VIDEO) Snažna eksplozija uzdrmala Podgoricu - jedna osoba poginula

Autor: Telegraf, Blic, Republika

Svet

04.03.2020

19:23 >> 19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna eksplozija odjeknula je danas u 19.33 časova kada je eksplodirao automobil u Dalmatinskoj ulici u Podgorici. U eksploziji je jedna osoba izgubila život, a druga sa teškim povredama prebačena na reanimaciju u Urgentni blok.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Eksplozivna naprava aktivirana je ispod automobila Podgoričanina A.K. u blizini diskonta "Lida" u podgoričkom naselju Blok 6.

Podgoričanin Đ.B. je poginuo, a njegov sugrađanin A.K. je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod automobila A.K. Povređeni je sa opekotinama je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore. Očevici su rekli "Vijestima" da je eksplozija izbacila A.K. iz automobila, i da je on nakon toga bio još uvek svestan. U prvom trenutku je rekao da nije bio sam u automobilu, a posle toga istakao da ipak jeste.

Vatra je zahvatila i vozilo koje je bilo parkirano pored.

Dva vozila vatrogasne pomoći gasila su požar gotovo pola sata.

Radnica obližnje prodavnice je prebačena u Urgentni blok. Ona se nalazila na terasi marketa, i kako mediji nezvanično prenose u velikom je šoku.

Delovi automobila su padali i stotinak metara dalje po krovovima kuća i dvorištima, prenose "Vijesti".

Utvrđuje se da li ima povređenih ili stradalih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading