Jeziva saobraćajna nesreća kod Rovinja: Krenuo da pretiče, pa udario u vozilo iz suprotnog smera i poginuo na licu mesta

Autor: Kurir, Republika

Svet

24.02.2020

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u sudaru tri vozila juče poslepodne na putu Rovinj - Rovinjsko selo u naselju Turnina, saopštila je istarska policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u 16:40 kada je 24-godišnji vozač iz Rovinja automobilom "hjundai" počeo da pretiče "smart" koji je vozio 72-godišnjak iz Rovinja.

Prešavši u levu kolovoznu traku "hjundai" se direktno sudario sa "mercedesom", kojim je iz suprotnog smera upravljao 67-godišnjak iz Rovinjskog sela. Od siline sudara automobil se odbio do trećeg vozila "smarta", koji se prevrnuo na krov, prenosi Hina.

Mladić je poginuo na licu mesta

Uviđaj su obavili policijski službenici i predstavnik Županijskog državnog tužilaštva. Put Rovinj - Rovinjsko selo bio je zatvoren do 20:15, a saobraćaj se odvijao obilaznim putem.

Rovinjski vatrogasci na Fejsbuku su objavili fotografije nakon nesreće.

- Nažalost, slike govore više od reči - stravično - napisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading