Prekinut program TV Budva pred gostovanje oca Gojka!

Autor: Republika

Svet

20.02.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio Televizija Budva tvrdi da je Agencija za elektronske medije zaključala sinoćnu emisiju Problem RTV Budva, u kojoj su argumente u vezi sa Zakonom o slobodi veroispovijesti ukrstili rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović i prvi čovek Liberalne partije Andrija Popović, prenose "Vijesti".

RepublikaFoto: facebook.com/Hercegovac - Hercegovac
Gojko Perović

Prema nezvaničnim informacijama, kablovske operatore niko o tome nije obavestio, a emisiju na Youtube kanalu RTV Budva pratilo je više od 2.000 građana. Iz Agencije za elektronske medije su zvanično saopštili da je netačna informacija da je AEM dala nalog da se isključi signal TV Budva.

- Nadamo se da će se uskoro rešiti problem zbog kojeg je prekinut signal i da će se lokalnom javnom emiteru "TV Budva" omogućiti dostupnost putem signala operatora u kojima je do sada bila prisutna - saopštili su iz AEM.

Predsednik Saveta Agencije za elektronske medije Ranko Vujović rekao je "Vijestima" da Agencija nema tehničke mogućnosti da sama zamrači neki kanal. On je rekao da signal Televizije Budva ide direktno ka kablovskim operaterima, te da je problem verovatno tehničke prirode.

Portal te medijske kuće javio je da je Agencija za elektronske medije ukinula televizijski prenos operaterima M:tel i Crnogorski Telekom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Razlog prekida signala naše medijske kuće za sada nam nije poznat, emisiju možete gledati putem našeg sajta rtvbudva.me kao i na našem youtube kanalu - naveli su iz lokalne TV.

Vujović je "Vijestima" rekao da Agencija nema nikakve veze sa spornim zamračenjem kanala i da je saopštenje RTV Budva objavljeno na njihovom portalu dezinformacija.

TV Budva: AEM da utvrdi ko je odgovoran

Direktor TV Budva, Rade Tabaš, saopštio je da zahteva od AEM da utvrdi ko je odgovoran "za ovu vrstu medijskog mraka".

- Povodom nestaka signala na svim kablovskim emiterima u Crnoj Gori, izjavljujem da je sa istog uređaja (video matrice) sa kojeg je išao live stream ide i video signal ka svim kablovskim operaterima. Kao direktor RTV Budva zahtevam da se kod Agencije za elektronske medije utvrdi ko je odgovoran za ovu vrstu medijskog mraka - rekao je Tabaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
KPCTA

20.02.2020 13:07

Џабе хапсите, џабе судите. Православљу не можете да наудите.

ABA

20.02.2020 15:35

Ђаво ударио на цркву, али народ ће победити.