Predsednik opšine Berane o gomilanju specijalaca: Ako neko hoće da nam seje strah, to ne može!

Autor: kurir.rs/agencije

Svet

03.02.2020

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji ni najmanja potreba da zbog održavanja mirnih litija i eventualne opasnosti od njih, u Beranama budu specijalne policijske snage, poručio je predsednik te Opštine i potpredsednik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić i istakao da, ako je namera sejanje straha i prevaspitavanje, to ne prolazi kod Beranaca.

RepublikaFoto: youtube.com/ PR Centar Public Relation Centre
Dragoslav Šćekić

On je podsetio da su primetne pojačane patrole policije, redovne i specijalne, a Uprava policije je zvanično saopštila da je reč o "redovnim policijskim aktivnostima".

Kako je rekao, Uprava policije je 28. januara u Berane poslala pripadnike Specijalne policijske jedinice, a narednog dana je održana sednica Opštinskog odbora DPS kojoj je prisustvovao predsednik te partije i države Milo Đukanović.

- Ko god da je u Beranama sa dobrim i iskrenim namerama, on je dobrodošao, ali ako je namera sejanje straha ili neki drugi vid prevaspitavanja volje Beranaca - to nikada nije moglo. Ako se zbog nečega dolazi u grad, u kojem sam ja trenutno predsednik, valjda je logično da lično budem obavešten o razlozima i motivima "vanrednog stanja", koje u našem gradu zbog molitvenog hoda ne postoji, osim ako trenutna državna vlast ne namerava da ih proizvede - upozorio je Šćekić.

- Iskustvo nam govori da se od njih može svaka muka očekivati. Opet se nadam i verujem u čast i profesionalnost velikog dela policije, jer oni su tu zbog građana, a ne zbog grupe oligarha i kriminala koji hoće u potpunosti da zaposednu državu - rekao je Šćekić u intervjuu Vijestima.

Svako ko iskreno voli Crnu Goru ne voli tenzije, jer one nikada nikome nisu dobra donele. Svedoci smo da ova vlast preko 20 godina vlada na podelama, koje sama stvara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading