(VIDEO) Milovi krvoloci sačekali da Kneževićiva majka ostane sama pa upali u kuću: Ženi stavili lisice na ruke, slomili sliku pokojnog oca

Autor: IN4S, Republika

Svet

01.02.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević tvrdi da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodičnu kuću.

RepublikaFoto: facebook.com/Demokratski front - DF
Milan Knežević tokom obraćanja

On je na konferenciji za novinare kazao da je sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici Miladin Pejović 28. januara izdao nalog za pretres porodične kuće Kneževića.

- Tri dana su znali da postoji naredba i mogli su da je pretresu kada smo kući brat i ja. Čekali su da odemo u Beograd i organizovali akciju na ženu od 69 godina - rekao je Knežević.

On je kazao da je njegov brat Mirko u Beogradu i da dolazi sutra veče u Podgoricu.

- Moj brat nije uradio ništa protiv zakona ove države. Želeli smo da ovim presom da kažemo da je ovo bila demonstracija sile represivnog rezultata. Moj brat je mesecima pod merama tajnog nadzora - tvrdi Knežević.

Kazao je da je policija u 5:20 ujutro upala u porodičnu kuću ne dozvolivši njegovoj majci da im otvori vrata.

- Brutalno su upali u kuću uperili cevi u ženu od 69 godina. To im je bilo malo nego su demolirajući kuću, polomili fotografiju mog pokojnog oca što je moju majku dodatno revoltiralo - kazao je Knežević.

Policija je stavila lisice ženi od 69 godina

Rekao je da je - policiji to bilo malo pa su ženi od 69 godina stavili lisice na ruke i spustili je u čuvenu betonjerku.

Poslanik DF-a je kazao i da je policija tokom pretresa njegove porodične kuće pronašla dva telefona stara 15 godina, oduzela sablju koju je dobio na poklon i resiver sa video nadzorom.

- Resiver su uzeli verovatno da obrišu video snimke - rekao je Knežević.

On je naveo i da su istovremeno upali u kuću njegovog brata od strica, ali i u kuće još porodica u Zeti.

- Jedini greh svih ovih ljudi je taj što se protive Zakonu o slobodi veroispovesti i što učestvuju na litijama. Ako je Đukanović mislio da ćemo da odgovorimo agresivno, grdno se prevario. Odgovor će mu biti narod na sledećim molebanima - istakao je Knežević.

U video prilogu možete da pogledate obraćanje Milana Kneževića na konferenciji za štampu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading