Milova policija zverski pretukla Bjelopoljca! Saša Peović : Dobio sam najmanje 20 udaraca po glavi i telu

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

31.01.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak pripadnika SAJ na sever Crne Gore, radi "relaksiranja situacije", dodatno je pojačala napetost u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima. Građane siromašnog severa gde vlada molitveni mir posle donošenja spornog Zakona o slobodi veroispovesti, ni najmanje nisu oduševljeni ovakvim potezom čelnika policije, jer se to smatra dodatnim pritiskom na narod koji brani svoju crkvu i svetinje, koji je odgovorio još masovnijim litijama.

RepublikaFoto: Marija Petrović
Foto: Ilustracija

Saša Peović (41) iz Bijelog Polja u petak se požalio novinarima da su ga specijalci oko 19.30 časova, bez ikakvog povoda, pretukli u rodnom gradu, odnosno da ga je tuklo najmanje 10 specijalaca.

Da je zadobio više udaraca u glavu, ramena i noge kao i hematom i otok na nosu, vidljivo je iz medicinske dokumentacije.

- Dobio sam više od 20 udaraca po glavi, telu, kada su me specijalci okružili sa dva kombija i izvukli iz auta na Autobuskoj stanici.

Policija ćuti na pitanja o incidentu, za koji je Peović optužiobspecijalce, koji su u četvrtak veče maskirani i sa fantoma na licu, u Zatonu na magistrali Bijelo Pilje- Berane, kontrolisali automobile koji su se kretali prema Beranama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading