UŽAS! Pronađen leš muškarca nakon kratkog spoja: Nesrećan slučaj ili prirodna smrt?!

Autor: klix.ba, Republika

Svet

30.01.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražioci u Tuzli utvrđuju uzrok smrti 70-godišnjeg Fikreta Salihovića koji je juče pronađen mrtav u kući, nakon kratkog spoja koji je izazvan prilikom ugradnje električnog brojila.

RepublikaFoto: youtube.com/ Klix.ba
Foto: Ilustracija

Policijska stanica Centar juče je u 13:15 sati obaveštena da je u kući koja se nalazi u ulici Meše Selimovića povređena jedna osoba nakon kratkog spoja koji je nastao prilikom ugradnje novog električnog brojila.

Nakon dolaska policijske patrole na mesto događaja u kući je pronađeno beživotno telo Fikreta Salihovića koji je u istoj sobi boravio sa suprugom, ali je ona je prošla bez povreda.

Naime, radove na izmeštanju električnog brojila iz unutrašnjeg na spoljni deo kuće Fikreta Salihovića, po ugovoru s Elektroprivredom BiH, izvodila su dvojica radnika jedne sarajevske firme, a nakon što je došlo do kratkog spoja oni su uspeli izaći iz unutrašnjosti objekta.

Uviđaj su na mestu događaja obavili službenici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla, a o svemu je obavešten i tužilac.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, određeni svedoci su već ispitani, a tužilac je naredio obdukciju tela beživotnog muškarca, koja će biti sutra obavljena.

Nastavak istrage pokazaće da li je kod Salihovića smrt nastupila prirodnim putem, ili je reč o nesretnom slučaju, odnosno strujnom udaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading