Ceo sektor u Železničkom prevozu otišao na BOLOVANJE zbog mobinga, nadležni tvrde: Ne zlostavljamo ih, verovatno ih je doktor s razlogom poslao

Autor: Tanjug

Svet

15.01.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sistem za prodaju voznih karata u Železničkom prevozu je pao u utorak, a svi zaposleni u Službi informatike otišli su na bolovanje, potvrđeno je podgoričkom listu Dan iz tog preduzeća.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj. Prema nezvaničnim informacijama Dana, svi zaposleni iz Službe informatike pošli su na bolovanje jer ih je menadžment "zlostavljao", što su iz ŽPCG demantovali.

- Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije zlostavljao nijednog zaposlenog u preduzeću, a na poslednjoj sednici odbora direktora rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio je odgovore od članova odbora direktora na sva postavljena pitanja - rekli su iz tog državnog preduzeća.

Dodali su da su otežani uslovi za prodaju karata, ali da se ona obavlja.

- Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo rešiti angažovanjem stručnog lica izvan preduzeća. Karte se pišu i za međunarodni saobraćaj - naveli su iz ŽPCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading