Trostruko ubistvo: Uhapšen osumnjičeni za rešetanje u Splitu!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

11.01.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Splitu je uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo, javio je Dalmatinski portal.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Prvo je upucan motociklista u središtu Splita, a zatim drugi 500 metara dalje. Jedna osoba je prilikom pucnjave ranjena, a kako je objavio hrvatski N1, ranjeni je podlegao povredama.

Jedna je ženska osoba nedugo nakon toga došla na mesto dogadaja i vikala "Ubiću vas sve".

Policija je potvrdila ove navode.

- Prema prvim informacijama s terena, počinilac je muškarac obucen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve gradane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem - rekli su iz policije.

Svedoci tvrde da su čuli više hitaca, a sumnja se da su u potanju narko dileri.

Svedok koja je bila u blizini mesta pucnjave ispričala je medijima da su se začuli rafalni pucnjevi dok je sedela na Matejušci.

- Za desetak minuta je došla hitna, pa i policija - rekla je i dodala kako se prica da je sve povezano s drogom.

- To se dogodilo oko 15:35. Čuli smo rafalne pucnjeve u dva navrata, kao iz kalašnjikova. Nakon toga ništa, tišina, da bi za 5-10 minuta culi sirene hitne pomoći i policije. Mi smo sedeli na Matejušci s morske strane, 50-ak metara od toga. Verovatno su ovi koji su pucali nakon toga otišli prema Varošu, unutra među kuće. Izgledalo je kao da su se sukobile dve bande na motorima - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading