ANDRIJA MANDIĆ RASKRINKAO PODLE NAMERE REŽIMA U CG: Spremaju nerede za doček 13. januara!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Svet

06.01.2020

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratski front je imao informacije da je crnogorski režim u panici zbog kolebanja i odbijanja poslušnosti u crnogorskoj policiji gdje sve veći broj policajaca i članova njihovih porodica šeta sa vjernim narodom braneći svetinje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Andrija Mandić

- Panika je dostigla neslućene razmjere kada su dobili procjene da bi se na dočeku pravoslavne Nove Godine, ispred Skupštine Crne Gore, moglo okupiti više od 20.000 građana i da ovog puta ne mogu računati na lojalnost policije. Neki su procijenili da bi policija kolektivno mogla preći na stranu naroda pa se nismo  iznenadili kada smo dobili informacije da režim planira da u Crnu Goru dovede više stotina kriminalaca, pripadnika specijalnih jedinica iz tzv. Kosova, Albanije, ali i veterane iz rata u Ukrajini, koji bi bili angažovani u odbrani režima – navodi Mandić.

On tvrdi i da je hapšenje mlade novinarke Anđele Đikanović, zbog objavljivanja informacije koja je već kružla po pojedinim medijima u regionu je upravo najbolji znak panike i pokazuje spremnost odnarođenog antihrišćanskog režima da silom sprovodi svoju politiku obračuna sa pravoslavnom većinom.

 

 

- Taj čin je usmjeren i na zastrašivanje svih novinara u Crnoj Gori. A koliki je strah režima od masovnog pokreta naroda najbolje je pokazalo protivustavno hapšenje čitavog kluba poslanika DF usred Skupštine bez skidanja imuniteta - kazao je Mandić.

Mandić podsjeća da je pomenuto hapšenje bilo u funkciji zastrašivanja opozicionih poslanika ali i širenja straha među vjerujućim narodom, episkopima, svestenstvom i monaštvom.

- To im nije pošlo za rukom nego su desetine hiljada ljudi izašle na ulice a vjerujem da ni novinari neće dozvoliti da ih režim zaplaši - zaključio je Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading