(VIDEO) Što je babi milo, to joj se i snilo! Kolinda se zanela, pa otkrila omiljenu pesmu iz "detinjstva", Milanović je žešće spustio!

Autor: Republika

Svet

04.01.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović sinoć su se sreli u studiju hrvatske Nove TV i po poslednji put se obratili biračima pred izbore 5. januara. Pored političkih pitanja, optuživanja i prepucavanja, tv duel svakako je obeležila doskočica Milanovića na račun Kolindinih godina!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

Naime, tokom laganih pitanja o omiljenim knjigama, filmovima i slično, voditelj se obratio aktuelnoj predsednici sa pitanjem o omiljenoj pesmi koja joj je obeležila detinjstvo.

- Cesarica - rekla je Kolinda na što je Milanović pogledao i brzo konstatovao da je predsednica u vreme objave najpoznatije numere Olivera Dragojevića imala 30 godina.

Iako je SDP-ov kandidat promašio Kolindine godine jer je ona 1993, u vreme objave pesme, imala zapravo 25, nesporno je da sa 25 detinjstvo može biti samo daleko sećanje, pa njegova "primedba" ostaje validna i ne gubi legitimitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading