Lopovi "nanjušili" plen: Upali čoveku u pušnicu i odneli svu pečenicu!

Autor: Republika

Svet

03.01.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnicima Policijske stanice Petrovo u Republici Srpskoj obratio se meštanin Sočkovca S. P., koji je prijavio krađu suvog mesa iz njegove pušnice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema navodima iz prijave, tokom novogodišnje noći lopovi su provalili u sušaru u Soškovcu na Ozrenu i odneli četiri pečenice, težine oko 30 kilograma. Policija je obavila uviđaj, a za lopovima se intenzivno traga.

Kako prenosi "Avaz", ovo je već treća krađa suvog mesa na području Policijske uprave Doboj. Pre krađe na Ozrenu, prvo su provalnici ojadili staricu u Donjoj Paležnici kod Doboja, iz čije su sušare ukrali čak 40 kilograma suvog mesa. Potom je na meti bila i sušara u Osječanima.

- Nema tog ključa, katanca, brave koju lopovi, oni koji ne vole da rade, ali vole da se slade suvim mesom i tuđom mukom, ne mogu otključati. Sada, ti isti lopovi su u kući, a meso je osušeno, taman došlo do usta, pa ga provalnici pokradoše. Došlo nam je da sušaru čuvamo celu noć ili ćemo je ujutro zateći praznu – jadaju se meštani Sočkovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading