Kolinda prolupala! Pozvala birače da glasaju za drugog kandidata?!

Autor: Tanjug

Svet

29.12.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna hrvatska predsednica i kandidatkinja za drugi mandat Kolinda Grabar Kitarović na kraju televizijskog gostovanja greškom je pozvala birače da glasaju za broj 1 na glasačkom listiću, koji pripada njenom protivkandidatu Zoranu Milanoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/T. PAVLEK
Kolinda Grabar Kitarović

- Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović - rekla je Grabar Kitarovićeva na zagrebačkoj N1 televiziji.

Ona je gostovala na toj televiziji u sklopu debate do koje, međutim, nije došlo jer se Milanović nije pojavio.


Član Državne izborne komisije (DIK) Dražen Hojski objasnio je da u drugom krugu kandidati nisu određeni abecedno, nego po broju glasova, a s obzirom da je u prvom krugu Zoran Milanović dobio više glasova od predsednice, on je na prvom mestu na izbornom listiću za drugi krug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading