Suspenzija za Milovu direktorku koja je vernike nazvala ovcama: Bugarinova se ekspresno izvinila, ali je bilo kasno!

Autor: Republika

Svet

23.12.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenica Ministarstva unutrašnjih poslova, Sandra Bugarin, suspendovana je sa poslova načelnice Direkcije za azil, jer je učesnike crkveno-narodnog sabora u Nikšiću na društvenim mrežama nazvala "ovcama".

Foto: facebook.com/Sandra Bugarin
Sandra Bugarin

Kako je za podgoričke Vijesti rečeno iz MUP-a, Bugarin je suspendovana do okončanja disciplinskog postupka.

- Povodom istupa i izraženih neprimerenih stavova i komentara na ličnom fejsbuk profilu službenice MUP-a Sandre Bugarin, načelnice Direkcije za azil u Direktoratu za građanska stanja i lične isprave, obaveštavamo vas da je ministar unutrašnjih poslova, preduzimajući mere iz svoje nadležnosti, protiv navedene pokrenuo postupak za utvrđivanje teže povrede službene dužnosti - navodi se u odgovoru MUP-a za Vijesti.

Dodaje se da će u konkretnom slučaju Uprava policije preduzeti aktivnosti iz delokruga svoje nadležnosti.

Ministar policije Mevludin Nuhodžić je za ovaj podgorički dnevnik rekao da je preduzimanje navedenih aktivnosti “smatrao ličnom moralnom i profesionalnom obavezom”.

- Jer smo građanima dužni poštovanje i uvažavanje u svim situacijama, pa i kada ne delimo ista uverenja - kazao je.

Bugarin je u objavi povodom okupljanja vernika na saboru u Nikšiću u subotu, na Fejsbuku napisala: "Nije problem Daka duhovni, ni Amfilohije razjareni, no je muka ovaj narod - ovce koje su pohrlili u Nikšić!".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading