(VIDEO) POGREŠNA PESMA, POGREŠNA PESMA: Dok je Kolinda davala intervju, sa razglasa se čula numera njenog ljutog protivnika!

Autor: Tanjug

Svet

18.12.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom posete hrvatske predsednica i kandidata za novi predsednički mandat HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović Kutini sa razglasa se čula pesma njenog protivkandidata, pevača Miroslava Škore, što je izazvalo komičnu reakciju njenog stranačkog kolege Romana Resaveca.

RepublikaFoto: facebook.com/ KuTina info
Kolinda Grabar Kitarović

Na snimku koji je na Fejsbuku objavio hrvatski portal KutinaInfo, može se videti kako Grabar Kitarović daje izjavu novinarima uz zvuke pesme Miroslava Škore ''Ne dirajte mi ravnicu'', dok Rosavec pokušava da nekome signalizira da je puštena "pogrešna pesma".

- Pogrešna pesma! Pogrešna pesma! Pa Škorina - moglo se pročitati sa njegovih usana.

Kako podseća hrvatski Jutarnji list, Grabar Kitarović je na predizbornom skupu u Osijeku čak i pohvalila pesmu ''Ne dirajte mi ravnicu'', koju je, međutim, pripisala Zlatnim dukatima, grupi koja se danas zove Najbolji hrvatski tamburaši, koji kompoziciju jesu pevali i obradili, ali ju je napisao i komponovao Miroslav Škoro.


Pritom Grabar Kitarović nije bila sigurna kako se bend zove pa ih je prvo nazvala Zlatnim hrvatskim tamburašima, a zatim joj je neko iz publike doviknuo: ''Najbolji hrvatski tamburaši!''.

- Meni su danas, kako se zovu, zlatni hrvatski tamburaši... Najbolji! Meni su ostali u sećanju i nikad mi neće otići iz sećanja kao Zlatni dukati. Jer oni su ti koji su pevali ''Ne dirajte mi ravnicu" - rekla je Grabar-Kitarović u Osijeku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading