(VIDEO) HIT IZJAVA HRVATSKOG KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA: Glasajte za mene, vratiću korupciju i dovesti kriminalce

Autor: Republika

Svet

18.12.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sučeljavanju za predsedničke izbore u Hrvatskoj juče je učestvovalo 11 kandidata. Svojim izjavama najviše se istakao Dario Juričan jer ono što je najavio pre izgleda kao dobra sprdnja, nego ozbiljan program. Juričan je poručio da je na predsedničkim izborima za malog korumpiranog čoveka i da želi da korupcija bude dostupna svima: "Ja želim da budem kriminalac, želim da kriminal napokon dođe na Pantovčak".

RepublikaFoto: youtube.com/ kuracpalac
Dario Juričan

Na samom početku je rekao:

- Moj program je jednostavn i lako razumljiv. Ja sam tu za malog, korumpiranog čoveka. Želim da korupcija bude dostupna svima. Želim da vratim najbolje hrvatske preduzetnike koji su otišli na službeni put u BiH. To su prijatelji od gospođe Kitarović, to je Zdravko Mamić, to je osnivač HDZ-a Miroslav Kutle, želim takođe da se vrati gospodin Gucić. To su sve ljudi koje bi ja kad se vrate pomilovao. Ja sam ovde glas naroda kojem je dosta toga da ljude bude sramota korupcije. Želim da budem kriminalac, želim da kriminal dođe na Pantovčak, ja ću tamo primat druge kriminalce, ali i uglednike kao što je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je moj jedini protivkandidat. On je moj protivkandidat jer ovde ima i svoja dva žetončića, to su Kolinda Grabar Kitarović koja želi da ga pomiluje i gospodin Miroslav Škoro koji mu je darovao kućicu na zagrebačkom glavnom trgu. 

Ostatak njegovog govora pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading