DRAMA U CRNOJ GORI: Upao u hotel s okidačem u ruci uzvikujući "ALAHU EKBER"

Autor: mondo.me

Svet

27.09.2017

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Šćekić, menadžer hotela "Berane", prijavio je da je nepoznati muškarac juče ušao u hol hotela uzvikujući "Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja", držeći u ruci predmet nalik na okidač eksplozivne naprave.

Foto: Tanjug
Crnogorac se pravio da ima bombu/Foto: Ilustracija

Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici su izašli na lice mesta i lišili slobode Đukić Darmina (21) iz Berana, kod kojeg je pronađen auto-punjač mobilnih telefona dužine 2,5 m koji na sebi ima deo koji izgleda kao okidač eksplozivne naprave.

On je, navodno, tom prilikom pretio prisutnima u hotelu koji su shvatili da se radi o eksplozivnoj napravi jer je navedeni predmet bio povezan sa njegovom garderobom, dok je deo sa glavom punjača držao u desnoj ruci.

- Obradom lica utvrđeno je da je punjačem za mobilni telefon želeo da zaplaši zaposlene zbog njihovog navodnog nekorektnog ponašanja prema njemu. D. Đ. se nalazi u policijskim prostorijama i u toku su konsultacije sa nadležnim tužiocem u vezi sa kvalifikacijom dela - saopšteno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading