Licemerje prve dame Crne Gore na bazaru za siromašne: Milovica nosi garderobu od 7.300 evra!

Autor:

Svet

09.12.2019

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović otvorila je u Podgorici humanitarni bazar, apelujući na prisutne da doniraju koliko mogu jer je svaki evro bitan. Sve bi to bilo u redu, čak i za pohvalu, samo da Milova supruga nije tom prilikom bila odevena u garderobu čuvene francuske kuće "Kristijan Dior" koja vredi više od 7.000 evra.

Foto: youtube.com/Predsjednik Crne Gore
Bluza 3.240 evra, tašna od teleće kože 3.200 evra, cipele 860 evra

Po društvenim mrežama odmah je usledila lavina komentara, čija je suština to da je žena večitog crnogorskog vladara pokušala da se prikaže kao humanitarka, dok se zapravo podsmehnula običnim građanima Crne Gore, od kojih mnogi jedva krpe kraj s krajem. A kažu oni koji je bolje znaju da je na pojedinim događajima imala čak i autfit čija cena prelazi 12.000 ili 15.000 evra. Skromno, nema šta...

Inače, Đukanovićeva nije tek tako odabrala bilo šta iz kolekcije renomiranog francuskog kreatora, već je bluzu, tašnu i cipele najpre uparila, a onda ih pazarila iz najnovije "Ready-to-wear Christian Dior collection 2020", koja je svetlo dana ugledala tek nedavno u Njujorku.

Milova supruga je u preskupoj odevnoj kombinaciji otvorila 11. diplomatski Božićni bazar, koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore. Valjda u duhu milosrdne prakse, a prema istančanom ukusu diplomatskog kora, prva dama Montenegra je u svom humanitarnom nadahnuću licemerno poručila posetiocima i donatorima da će sve što potroše na tom bazaru otići u prave ruke.

- Neka današnja božićna atmosfera potraje. Prenesimo toplinu, ljubav i zajedništvo u naše domove i pružimo pažnju i podršku onima kojima je potrebna. Svaki vaš utrošeni evro otići će za nečije dobro - izjavila je sa bine Lidija Đukanović.

Demokratski front: Ona ne zna šta je empatija

Portparol opozicionog Demokratskog fronta Marko Kovačević kaže za Srpski telegraf da je i ovo dokaz koliko je crnogorska vlast izgubila svaki kompas:

- Lidija se retko pojavljuje među svetom, ali kad se pojavi, uvek su to neke šokantne modne kombinacije i veoma paprene. Sumnjam da je to najskuplje što ima u garderoberu, a što se tiče empatije i saosećanja prema onima koji nemaju, mislim da njoj to osećanje u potpunosti manjka.

Bluza koju je na sebe navukla Đukanovićeva iz džepa joj je izbila neverovatnih 3.240 evra. Tašna od teleće kože tek je nešto jeftinija i košta 3.200 evra, dok cipele u identičnom dezenu kao i bluza koštaju 860 evra. Sve zajedno Đukanovićeva je za krpice potrošila 7.300 evra (oko 875.000 dinara). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading