Zahuktava se kampanja u Hrvatskoj! Kolinda: Birači neće nasesti na Milanovićev slogan

Autor: Tanjug

Svet

04.12.2019

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidatkinja HDZ za novi predsednički mandat, Kolinda Grabar Kitarović, ponovila je danas ocenu kako je "pre pet godina Hrvatska bila na kolenima, a sada je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svetu", kao i da na ovim izborima Hrvatska neće nasesti na one koji govore "normalno", a "Normalno" je izborni slogan predsedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Kolinda Grabar Kitarović

- Normalno je da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasesti. Hrvatska zna koga izabrati, kako i kuda dalje - ocenila je na skupu HDZ-a u Varaždinu Grabar-Kitarović, javila je Hina.

Ona je zahvalila članovima stranke i svima ostalima koji su joj dali potpis za kandidaturu za drugi predsednički mandat.

- Kad sam se pre pet godina kandidovala za predsednicu, uz podršku HDZ-a i koalicije, moja glavna motivacija bila su moja deca. Želim da žive u uređenoj, demokratskoj, prosperitetnoj i voljenoj Hrvatskoj - rekla je Grabar-Kitarović, te navela da je Hrvatska danas jedna od najprepoznatljivijih država u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading