Hrvatska policija pritvorila dvojicu srpskih državljana

Autor: Tanjug

Svet

25.09.2017

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija pritvorila je dvojicu srpskih državljana, koji su osumnjičeni da su u dogovoru sa još četiri osobe, učestvovali u organizovanom ilegalnom prebacivanju turskih državljana iz BiH u Hrvatsku, javlja Hina.

Srbi krijumčarili ljude preko granice

Oni su uz krivičnu prijavu zbog protivzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj privedeni pritvorskom nadzorniku karlovačke policijske uprave.

Petoricu turskih državljana, koji su u petak ilegalno ušli iz BiH u Hrvatsku te je protiv njih doneseno rešenje o proterivanju, policija će danas predati bosanskohercegovaškoj policiji.

Turske državljane stare od 24 do 36 godina i dvojicu državljana Srbije stare od 25 i 49 godina, u kombiju švedskih nacionalnih oznaka zatekli su u petak ujutro službenici Policijske stanice Donji Srb prilikom granične kontorle na putu u Ličkim Osredcima. 

Zbog sumnje u nezakoniti prelazak državne granice svi su bili privedeni u službene prostorije zadarske policijske uprave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading