Dodik spustio Bakira na zemlju: Izetbegović može samo da se zanosi

Autor: Tanjug

Svet

25.11.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da srpski narod ima Republiku Srpsku i svoje institucije i da Bakir Izetbegović može samo da se "zanosi".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Milorad Dodik

- Srpski narod ima volju za svojom Republikom koja ima granicu prema Hrvatskoj i privremenu granicu prema Srbiji - rekao je Dodik novinarima u Kriškovcima kod Laktaša.

Povodom izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića da je svaki pedalj BiH zajednički i da ništa u BiH nije samo srpsko osim naziva Republika Srpska, Dodik je rekao da Izetbegović "može samo da se zanosi".

- U Banjaluci su institucije koje su pod upravom srpskog naroda. Ne želimo time da pošaljemo poruku Bošnjacima da nisu dobrodošli, ali to je činjenica - istakao je Dodik, prenose Nezavisne novine.


On je naveo da razumije frustraciju bošnjačkih političara jer u Federaciji BiH imaju vlast samo u kantonu ili dva, a i u tom entitetu dele je sa hrvatskim narodom.

- Tako je u Federaciji, dok na nivou BiH moraju da uvažavaju naše stavove - dodao je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading