Kitarović pevala Bandiću, pa kukala na medije: Stalno mi se izrugivaju

Autor: Tanjug

Svet

24.11.2019

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska predsednica Kolinde Grabar Kitarović reagovala je večeras povodom medijskih izveštaja o tome kako je pevala na rođendanskoj proslavi gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, ističući da mediji nastavljaju uobičajenu praksu napadanja i izrugivanja.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Grmoja
Kolinda u zanosu

- Napadaju me kad se veselim uspesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapevam i sve to mogu podneti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapevaću opet sa svojim narodom i nemam nameru da se ikome izvinjavam zbog - navodi se u saopštenju Grabar Kitarović, koje je prenela agencija Hina.

Kako se precizira u saopštenju, hrvatska predsednica je reagovala "na jučerašnje medijske napise, u kojima se problematizuje to što je u petak na Broćanskoj večeri zagrebačkom gradonačelniku i USKOK-ovom (Kancelarija za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala) optuženiku Bandiću, poslala rođendansku tortu i pevala mu pesmu ''Srećan rođendan''".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading