Britanski mediji bruje o Avinoj kandidaturi: Evo šta kažu o potencijalnoj predsednici Hrvatske!

Autor: Republika

Svet

14.11.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić dospela je u britanske medije! Engleski tabloid San pisao je o starletinoj kandidaturi, navodeći da bivša Plejboj zečica želi da postane predsednica Hrvatske.

RepublikaFoto: instagram.com/ava_karabatic_zadar
Ava Karabatić

Karabatićevoj se želja ostvarila i konačno je dospela u strane medije. Britanski tabloid pisao je o Avinoj kandidaturi na predstojećim izborima za predsednika republike, a izložili su i za šta se zalaže.

Foto: printscreen/thesun.co.uk

- Bivša Plejboj zečica krenula je u trku za predsednicu, i to uz fotografiju u toplesu. Ona je rekla da ne može više da gleda kako se u njenoj državi događaju loše stvari, da mladi odlaze, natalitet pada. Ava se zalaže i za legalizaciju prostitucije, marihuane, rešavanje problema slobodnog kretanja ljudi, uvođenje seksualnog obrazovanja u škole, zabrane abortusa nakon šeste nedelje trudnoće, zaštitu životinja - piše San.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

15.11.2019 08:41

Što je pa ona gora od Kolindice,samo što Ana radi sve javno dok se ova krije,a možda posle njene pobede hrvati pređu na druge teme.