Jezivo! Nakon smrti joj otključali telefon i našli sliku mesta gde joj je pronađeno telo

Autor: Klix.ba

Svet

13.11.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IT stručnjaci u Nemačkoj uspeli su da otključaju telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. septembra. U narednih skoro mesec i po potraga za počionicem ubistva punila je medijski prostor, a veštačenje telefona trebalo bi da donese odlučujući preokret.

RepublikaFoto: facebook.com/Nina Bijedic
Lana Bijedić

Telefon nesrećne devojke vraćen je u Sarajevo, a analiziraju ga istražioci Federalne uprave policije (FUP). Kako saznaje Klix.ba, na telefonu je pronađena fotografija napravljena s vijadukta na auto-putu, ispod kojeg je telo Lane Bijedić pronađeno.

Neverovatno i zastrašujuće je da je fotografisano baš ono mesto na kojem je ribar te kobne nedelje pronašao nepomično telo 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentkinje građevine. Od ranije se zna da je devojka u svom neobjašnjivom i misterioznom kretanju tog dana viđena i na samom vijaduktu Studenci, kao i na putu do tog mesta od Autobuske stanice u Čapljini, na koju se dovezla iz Mostara.

Telefon bi, nadaju se istražioci, trebalo da sadrži i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesrećne Mostarke, pozivima, porukama...

Pripadnici MUP-a i Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona poslednjih sedmica ispitali su na desetine i stotine osoba te pregledali nebrojene sate snimaka nadzornih kamera oko Čapljine.

Lana Bijedić četiri dana nakon smrti ispraćena je iz Mostara za Beograd, gde je potom kremirana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading