"UBIO MI JE ĆERKU I BACIO U GO*NA": Izbo ženu, telo sakrio u septičkoj jami, pa 5 meseci objavljivao ljubavne poruke na Fejsbuku!

Autor: alo.rs, Republika

Svet

08.11.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Anice B. (46), omotano ćebetom i bačeno u septičku jamu kuće u Petrovcima nadomak Vukovara, otkriveno je pet meseci nakon njenog nestanka, i to nakon što su vatrogasci ispumpali jamu.

Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, nesretna je Anica dva puta ubodena nožem, u srce i jetru, a okolnosti koje su tome prethodile kriminalističari intenzivno istražuju. Glavni osumnjičeni trenutno je Aničin drugi suprug Zoran B. s kojim ima dvoje dece i s kojim je živela na imanju koje je policija okupirala tokom uviđaja.

Sve ih lagao

Anica B. poslednji je put viđena 21. juna ove godine, ali njena majka i jedan od sinova iz prvog braka nestanak su prijavili 29. jula u vukovarskoj policiji.

Zbog šokantnog pronalaska stanovnici Petrovaca u neverici su gledali kako je policija češljala dvorište gotovo cele srede do kasno u noć, a kriminalistička policija i forenzičari iz Centra "Ivan Vučetić" do kasnih su sati u četvrtak pretraživali poprište jezivog zločina.

U Ivankovu, gde živi majka ubijene Anice B., vlada neopisiva tuga.

- Čudovište je ubilo moje dete i unesrećilo celu našu porodicu na čelu s četvoro moje unučadi, mojih anđela. Kći mi je dva puta ubo nožem i bacio u govna! Dao joj je do znanja da je majka njegove dece smeće! Sada kad vratim film unazad, zet je sve inscenirao i smejao nam se u lice dok smo venuli tragajući za mojom Anicom. Par dana nakon što sam s jednim od unuka otišla prijaviti njen nestanak u policiju u Vukovar, znate što je Zoran napravio? Obavestio je policiju da mu se Anica javila, da je dobro i da će se brzo vratiti kući. Bilo je to dovoljno da policija smanji potragu jer je reč o punoletnoj osobi - ispričala je kroz suze majka ubijene Anice B.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

Od dana službene prijave nestanka očajna porodica pokušavala je da složi mozaik. Svako malo ih je, pritom, zet hranio informacijama kako je "čuo da je Anica viđena ovde, pa onde..."

- Ja sam nema. Isprazna od očaja. Pokapavam dete umesto da je ono pokopalo mene. Suprug i ja smo stari i bolesni. Pre osam dana je zet, kojeg već duže vreme smatram totalnim ludakom, došao do mene i muža u posetu. Grlio nas je i ljubio i slikao se s unukom. Mislili smo da ga je samo prebacio PTSP i da mu Anica fali. Tada još niko nije mislio na ono najgore. Da bi mi danas jedan od unuka rekao kako ga je jedan od meštana Petrovaca pitao: "Što vam se događa u dvorištu i šta vam to policija vadi napolje?" Pretrnula sam, a brzo je stigla katastrofalna vest - kaže majka ubijene žene.

Nasilje u porodici

Otkrila je da joj se "kći već neko vreme žalila na supruga i strahovala od njegovih poteza, uverena da bi joj mogao nauditi".

- Život koji je Anica prošla sa Zoranom je debeli roman. On je prošao rat i primao penziju od države jer je nekad bio deo MORH-a, ali je penzionisan nakon što je nešto zeznuo. Anici je, pak, branio da radi. Pretvorio ju je u sluškinju, ali utehu je našla u heklanju. Da se njihov odnos zakomplikovao i da ju je počeo mrzeti iz dna duše, pokazuje i činjenica da je zet moju kćer lani prijavio da ga je napala nožem i htela ubiti. Iako je unuk te večeri s njima bio u kući i rekao da ono što opisuje tata nije bilo tako, Anica je osuđena na sudu i dobila je čak i zabranu prilaska. Na kraju je zet priznao da je lagao, da mu je tako došlo. Njemu je život prošao u laži - zaključuje Aničina majka dok s porodicom organizuje sahranu.

Bio ljubomoran

Od druge komšinice se saznalo da je Zoran letos, otprilike u vreme kada je Anica nestala, otvorio profil na Facebooku i na njemu objavljivao njene fotografije s poljupcima, cvetićima, anđelima i ljubavnim porukama, ali i njihove zajedničke fotografije. Nedavno je objavio i fotografiju s tek rođenim detetom Aničinog sina iz prvog braka nakon što ih je posetio u Ivankovu.

- Mislila sam da se kod njih napokon smirilo, ali kako k njima niko nije išao niti su oni s nekim komunicirali, nisam ni slutila kakva se mračna tajna krije iza tih objava. Mislila sam da je ona kod kuće. On je bio taj koji je nju maltretirao, a ona je sve trpela zbog dece. Znam da se i nakon toga vratila kući i zaključavala na spavanju, a sve dok najmlađeg sina ne uspe izvući iz tog pakla. Nažalost, nije uspela - kroz suze je ispričala meštanka Petrovaca.

Zoran je, prema njenim rečima, bio ljubomoran i izuzetno strog prema deci, zbog čega su trojica starijih i otišli od kuće čim su odrasli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading