Reket uzima, račune ne plaća! Boki 13 ojadio skopsku kliniku za 10.000 evra

Autor: Tanjug

Svet

06.11.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna bolnica "Adžibadem Sistina" u Skoplju tužila je prvoosumnjičenog u "aferi Reket" Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, zbog toga što, kako tvrde, nije platio 10.300 evra za hiruršku intervenciju, prenosi A1on. U osnovnom sudu u Skoplju danas je održano prvo ročište, prenosi ovaj portal.

RepublikaFoto: instagram.com/boki13official
Boki 13

Operacija je obavljena u aprilu ove godine, kada je Jovanovski primio fakturu za usluge hirurške intervencije, ali je uložio prigovor, pa je slučaj završio u sudu, podseća ovaj izvor.

- Potvrđuje se da je pružena usluga, faktura je primljena od strane tuženog, ali ne i isplaćena - rekao je advokat bolnice Mihajlovski. Inače, Bojan Jovanovski je zajedno sa bivšom šeficom Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katicom Janevom otpužen u "slučaju Reket".

Jovanovski se u skopskom sudu prethodno žalio da mu je život ugrožen zbog hirurčke intervencije u klinici Sistina Adžibadem. On je nedavno za vreme sudskog ročišta bio prevezen u skopsku bolnicu zbog zdravstvenih problema, navodi se u tekstu portala A1on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading