"KAKVO JE TO PROKLETSTVO?": Jeleni letos preminuli muž i otac, a sada je u udesu izgubila sina!

Autor: Republika

Svet

06.11.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U direktnom sudaru kod Vinkovaca poginuo je dvogodišnji dečak, njegova petogodišnja sestra je lakše, a majka teže povređena.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Uzrok nesreće su verovatno klizav put i neprilagođena brzina. Majka dečaka Dujeta Jelena (32), iz sela Antin kod Vinkovaca, je vozila u krivini u suprotnoj traci i udarila u automobil koji je dolazio iz drugog pravca. Vatrogasci, policija i hitna pomoć su na lice mesta izašli odmah po pozivu.

Putnici drugog automobila su povređeni i zbrinuti u bolnici, u pitanju su 43-godišnjak i 38-godišnjak iz Silasa. Kako prenosi portal “Novosti”, Jeleni su letos preminuli otac i muž, a meštani se pitaju kakvo je to prokletstvo u ovoj porodici.

-Moj mali unuk, naš predivni anđeo Duje, nije napunio tri godine, a sada ga, nažalost, više nema, rekao je dečkov deda.

Stanovnici Antina su u šoku. U dvorištu porodične kuće su baka i deda, sestra Dujinog pokojnog oca Krune koji je izgubio bitku sa teškom bolešću.

- Šta da kažem, ne mogu da verujem da se ovo događa - kaže njegova tetka.

Ona još uvek nosi crno u znak sećanja na pokojnog brata, a sada je za porodicu stigla nova tragedija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Put je pun krivina...

Meštani kažu da je put na kojem je mališan poginuo pun krivina i nepodoban za vožnju.

-Vozač je zbog neprilagođene brzine u skretanju izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je ono prešlo u suprotnu traku i udarilo u “Volksvagen” koji je dolazio iz suprotnog smera. Dete je preminulo na licu mesta, četvoro je povređeno, a lekarska pomoć im je pružena u Opštoj županijskoj bolnici u Vinkovcima - naveli su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske nakon ispitivanja državnog tužitelja.

Put prema Tordincima bio je zatvoren do 13 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading