Pronađena žena koja je bila u vezi sa venčanim kumom, tajna zašto se njen ljubavnik ubio biće otkrivena

Autor: Informer, Republika

Svet

21.10.2019

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Vidaković, koja je pre skoro mesec dana nestala na području Dervente, i čiji se kum-ljubavnik nedavno ubio, pronađena je u nedelju u šiblju kod jezera na području Prnjavora.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da je Vidakovićeva nestala policiji je prijavio njen kum Miro Bojanić 21. septembra, a koji je posle toga počinio samoubistvo. On je tada rekao policiji da ju je zadnji put video desetak dana ranije. Prema pričama meštana njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, od trenutka kada joj je umro suprug.

Mirjanu su u nedelju u blizini ribnjaka u Prnjavoru pronašli lovci iz tog grada, prenose mediji.

Ona je u teškom stanju prevezena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U Policijskoj upravi Doboj su potvrdili da je Vidakovićeva pronađena.

Podsetimo, Miro Bojanić (55) izvršio je početkom oktobra samoubistvo vešanjem u svom porodičnom domaćinstvu u Donjoj Lupljanici, nadomak Dervente, u jeku opsežne potrage za njegovom kumom Mirjanom Vidaković (43), čije je nestanak policiji lično on prijavio.

Bojanić nije ostavio bilo kakav trag kojim bi obrazložio zašto je digao ruku na sebe, nego je tu tajnu odneo u grob. To je nova tajna u ionako zamršenoj "kumovskoj misteriji", tajnovitog nestanka žene, koja je, kako se ispostavilo, bila u ljubavnoj vezi sa svojim kumom Mirom.

Iako šokirana saznanjem da je u ljubavnoj vezi sa venčanom kumom, čiji suprug je preminuo u januaru ove godine, Mirova supruga, sa kojom nije imao dece, odvraćala ga je od najave da digne ruku na sebe. Međutim, Miro je izvršio samoubistvo vešanjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading